Honda

Honda Civic Type R

Race car for the road


Cu 310 CP și 400 Nm, Civic Type-R devine cel mai puternic hothatch cu tractiune fata produs in serie. Propulsorul turbo de 2,0 litri ofera cuplul maxim la o turatie de 2.500 rpm. Chiar si asa, limitatorul de turatie intervine abia la 7.000 de ture. Interiorul primeste elemente distinctive printre care se numara maneta schimbatorului cu element superior din aluminiu, scaune cu suport lateral pronuntat, plafon din material de culoare neagra si cusaturi rosii pe scaune si volan.

La nivelul estetic exterior, modelul se bucura de un pachet aerodinamic agresiv, care iese in evidenta prin splitterele montate la nivelul barei de protectie fata si prin eletronul posterior de dimensiuni generoase.

Linii agresive, performanta pe masura.

Designul celui mai puternic Civic Type-R transmite perfect caracterul vulcanic al masinii. Kitul de caroserie agresiv are si un important rol aerodinamic, crescand apasarea la viteze mari. Tot in acest sens, Civic Type-R dispune de o podea plata, iar in spate se fac remarcate atat difuzorul de la baza spoilerului cat si aripa deportanta masiva.

Honda a dezvoltat un tren de rulare special pentru Civic Type-R, care sa poata face fata resurselor vulcanice ale motorului. Suspensia fata „Dual Axis Strut” lucreaza cu un diferential cu alunecare limitata pentru a oferi tractiune optima in orice conditii. Sistemul de directie dispune de articulatii duble, pentru a reduce fenomenul de „torque steer” cu pana la  50%.

Afla oferta noastra de pret

Descarca