Asistenţă rutieră

Honda Nord oferă posesorilor Honda, serviciul de asistenţă rutieră

Oriunde te poarta drumul, Honda Trading Romania si Europ Assistance sunt alaturi de tine pentru a-ti asigura asistenta de care ai nevoie.

Honda Asistenta Rutiera este un serviciu lansat de Honda Trading Romania, ce vine in ajutorul soferilor Honda care intampina dificultati in utilizarea autovehiculului si este disponibil gratuit pentru toate masinile achizitionate incepand cu Ianuarie 2010 din reteaua de parteneri autorizati.

Fie ca ai defectiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri taiate, pana dubla, lipsa curent sau baterie slaba, Honda Asistenta Rutiera vine cu solutii in cel mai scurt timp.

Echipa Honda Romania si Europ Assistance sta la dispozitia soferilor care intampina dificultati pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistenta prin telefon, depozitare sau alte servicii aditionale. Serviciul de asistenta rutiera este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 si asigura autovehicul de inlocuire.

Impreuna cu Euro Assistance, Honda Trading Romania a pregatit un pachet complex de servicii standard de calitate, ce vin in ajutorul soferilor in situatii delicate.

Telefoane la care ne puteţi contacta