fbpx

CR-V

CR-V

Performanță dinamică

Noul CR-V este propulsat de cele mai recente motoare cu tehnologie de ultimă generaţie. Motorul pe benzină 1.5 VTEC TURBO vine cu două variante de putere și asigură echilibrul perfect între performanţă și eficienţă. Acesta poate fi acţionat de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte (173 c.p.) sau de o transmisie automată avansată cu 7 trepte CVT (193 c.p.). Dacă alegi versiunea CVT, ai posibilitatea de a conduce mașina într-un mod relaxat, complet automat sau, dacă dorești, poți schimba vitezele manual, folosind padelele montate pe volan.

Plăcerea condusului

Dotările de confort ale noului CR-V fac din fiecare călătorie o adevărată plăcere. Interiorul oferă un mediu liniștit și calm datorită sistemului nostru de Control Activ al Zgomotului (echipare standard în întreaga gamă). De asemenea, este şi extrem de confortabil, datorită sistemului de încălzire a scaunelor faţă (dotate cu suport lombar în patru puncte), a celor spate și chiar a volanului (opţional).

Pasiune în design

Noua siluetă a CR-V îți poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică.

Siguranță deplină

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile, echipat standard pe întreaga gamă. Funcția Cruise Control Inteligent-Adaptiv cu Low-Speed Following menține distanța între dumneavoastră și autovehiculul din față, în limita vitezei de croazieră, chiar dacă acesta se oprește. Alte funcții oferă avertizări în eventualitatea unui potențial impact sau aplică corectări pentru a menține autoturismul pe carosabil.

Conectat la ceea ce contează

Sistemul de infotainment Honda CONNECT (Navi) cu ecran tactil de 7″, dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Astfel, veţi fi conectat în permanenţă la lumea dumneavoastră și la lucrurile pe care le iubiţi.

Tehnologii utile

Tehnologiile noastre inteligente asigură în permanență siguranța dumneavoastră și a pasagerilor. La schimbări de bandă sau depășiri, veți fi avertizat de prezența vehiculelor în zona de unghi mort, mersul cu spatele va fi monitorizat pentru posibilul impact din ambele sensuri, iar în caz de urgență, ajutorul se află la o singură apăsare de buton. În plus, camera video din spate va prinde viață automat pe ecranul de 7″ Honda CONNECT când cuplați în marșarier, pentru a vă ghida drumul în siguranță.

Experiență captivantă

Noul sistem de afișare head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia dumneavoastră vizuală, astfel încât să nu aveţi nevoie să vă luaţi privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan.

Praguri exterioare
Organizator premium
Protecție portbagaj
CULORI DISPONIBILE
PLATINUM WHITE PEARL
My title
My Subtitle
LUNAR SILVER METALLIC
My title
My Subtitle
MODERN STEEL METALLIC
My title
My Subtitle
CRYSTAL BLACK PEARL
My title
My Subtitle
PREMIUM AGATE BROWN
My title
My Subtitle
RALLYE RED
My title
My Subtitle
CRYSTAL RED METALLIC
My title
My Subtitle
COSMIC BLUE METALLIC
My title
My Subtitle