fbpx

Honda e

Honda e, primul model electric Honda

Proiectată pentru a fi electrică

 Un condus liniștit și rafinat, cu accelerare instantanee atunci când ai nevoie – Honda e combină multe tehnologii în jurul unui șasiu construit special. Toate sunt propulsate de un puternic motor electric, controlat prin sistemul Single Pedal Control.

Conectată la lumea ta

Tabloul de bord complet digital conține cinci display-uri și te menține informat și conectat la lucrurile pe care le iubești. Cele două ecrane centrale de 12.3″ permit accesarea informațiilor simultan de către șofer și pasager, cu posibilitatea de a comuta ecranele prin simpla glisare de la unul la celălalt. Noul sistem de infotainment este compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™.

  • Intrumentar de bord digital 8.8″
  • Două ecrane centrale de 12.3″
  • Două ecrane – Side Camera 6″
  • Ecran oglindă Centre Camera

Micile detalii fac diferenţa

Oglinzile laterale convenționale au fost înlocuite cu camere de înaltă rezoluție, care oferă imagini clare pe ecranele din habitaclu, chiar şi noaptea sau pe vreme nefavorabilă.

Nu numai că reduc zgomotul vântului şi forţa la înaintare, dar sunt foarte utile atunci când te deplasezi pe străzi înguste și când parchezi.

O combinație între simplitatea designului și tehnologia avansată poate fi observată în fiecare detaliu. Mânerele ușii din față se potrivesc perfect caroseriei, extinzându-se și luminând doar când te apropii de mașină; în spate, acestea sunt ascunse în zona geamurilor.

Oglinda retrovizoare interioară cu funcție dublă poate fi utilizată în modul convențional wide sau, dacă dorești o vedere directă, poate fi comutată în modul cameră pentru a oferi o imagine digitală clară, chiar și noaptea.

Două ecrane tactile centrale de 12.3″ permit accesarea mai multor informații simultan de către șofer și pasager, cu posibilitatea de a schimba ecranele prin simpla glisare de la unul la celălalt.

Honda Parking Pilot

Sistemul Honda Parking Pilot folosește 4 camere video și 12 senzori sonar pentru a detecta un loc de parcare potrivit și pentru a ghida mașina în locul respectiv fără ca șoferul să atingă volanul, accelerația sau frâna. Sistemul poate parca lateral, perpendicular sau în spic, folosindu-se și de raza de bracare de doar 4.3 m.

Timpul de încărcare

Timpul de încărcare variază în funcție de tipul de încărcător utilizat.

  • CCS2 (DC 100KW) – 30 min › 80%
  • Type 2 (AC 6.6KW) – 4.1 ore › 100%
  • Type 2 (AC 2.3KW) – 16.3 ore › 100%

Portul de încărcare

Încărcarea Honda e se face fără efort întrucât portul de încărcare este poziționat central pe capotă. Acesta dispune de lumină LED integrată care indică starea încărcării și de sistem de blocare a cablului pentru a nu fi scos în timpul alimentări

Noul sistem Honda SENSING

Pe lângă suita de sisteme avansate de securitate, incluzând cea mai recentă versiune Honda SENSING, noua Honda e include și noi sisteme de siguranță, gândite special pentru condusul urban.

  • Averizare pentru deplasarea mașinii din față
  • Funcția Low Speed Brake
  • Controlul acelerației pentru prevenirea unei coliziuni
CULORI DISPONIBILE
ALBASTRU
My title
My Subtitle
VERDE
My title
My Subtitle
NEGRU
My title
My Subtitle
ALB
My title
My Subtitle
GRI
My title
My Subtitle