fbpx

HR-V

Honda HR-V

Noul Honda HR-V

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul și îndrăznețul HR-V oferă o experiență multifațetată ce îndeamnă la distracție şi lasă compromisurile în urmă.Cel mai bine vândut SUV de clasă mică din lume îmbină liniile frumoase ale unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce.

Crossover spațios? Se poate!

Conceput pentru a se adapta stilului dumneavoastră de viaţă, noul HR-V oferă un interior inteligent, confortabil şi încăpător. Dispunerea centrală a rezervorului de carburant asigură HR-V-ului un spațiu uriaș pentru portbagaj, de 1,553 de litri, iar noile noastre Scaune Magice sunt dovezi suplimentare de gândire inteligentă. Rabatarea în sus a șezutului permite încărcarea laterală a unor obiecte incomode, cum ar fi o bicicletă. În plus, puteţi rabata cu uşurinţă scaunele cu o singură mână, și dintr-o singură mişcare.

Tehnologie de ultimă oră

La volanul Honda HR-V, șoferul este permanent conectat prin intermediul Wi-Fi tethering sau Mobile Wi-Fi Router. Noul HR-V încorporează un ecran tactil full-color de 7″ Honda Connect cu sistem de informații audio, care include radio digital DAB şi aplicația Aha™. Acestea vă permit să ascultaţi muzică prin servicii online de streaming, programe radio, podcast-uri şi cărți audio, cât şi să accesaţi conturile de social media. Funcția Bluetooth™ vă conectează smartphone-ul la sistemul Honda Hands-Free Telephone, astfel că vă puteți continua conversația în timp ce conduceți.

Honda CONNECT

Noul HR-V încorporează un ecran tactil full color de 7″ Honda CONNECT cu sistem de informații audio, care include radio digital DAB şi aplicația Aha™. Acestea îți permit să asculţi muzică prin servicii online de streaming, programe radio, podcast-uri şi cărți audio, cât şi să accesezi conturile de social media. Funcția Bluetooth™ îți conectează smartphone-ul la sistemul Honda Hands-Free Telephone, astfel că îți poți continua conversația în timp ce conduci.

Honda SENSING

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile, echipat standard pe întreaga gamă. Funcția Cruise Control Inteligent-Adaptiv cu Low-Speed Following menține distanța între tine și autovehiculul din față, în limita vitezei de croazieră, chiar dacă acesta se oprește. Alte funcții oferă avertizări în eventualitatea unui potențial impact sau aplică corectări pentru a menține autoturismul pe carosabil.

Go Button
Organizator premium pentru portbagaj
My Subtitle
Go Button
Protecție portbagaj cu separatoare
My Subtitle
Go Button
Suport portbagaj plafon
My Subtitle
CULORI DISPONIBILE
PLATINUM WHITE PEARL
My title
My Subtitle
LUNAR SILVER METALLIC
My title
My Subtitle
MODERN STEEL METALLIC
My title
My Subtitle
BLUE BEAM METALLIC
My title
My Subtitle
RUSE BLACK METALLIC
My title
My Subtitle
BRILLIANT SPORT BLUE
My title
My Subtitle
CRYSTAL BLACK PEARL
My title
My Subtitle
RALLYE RED
My title
My Subtitle