Honda Jazz

Honda Jazz

Compact, atrăgător și agil

Noua formă a caroseriei Honda Jazz emană stil și rafinament, cu un look mai cizelat și dinamic.

Noul motor 1.3 EDT sporește puterea în timp ce minimizează emisia de CO2, iar cele 6 trepte de transmisie manuală oferă o mai bună economie a resurselor și o călătorie mai plăcută.

Cele 8 culori disponibile iți oferă experiența autentică Honda Jazz într-un mod care ți se potrivește.

Potrivit în orice situație

Honda Jazz se adaptează perfect nevoilor tale, iar Magic Seats iți oferă versatilitate oricând este necesară.

Indiferent că vrei să mergi în oraș sau la munte cu bicicleta, mașina poate fi transformată prin apăsarea unui buton sau prin simpla acționare a unei manete.

Totul la îndemână

Întreg habitaclul a fost reconstruit din materiale premium, de calitate superioară.

Totul este la îndemână, de la opțiunile intuitive de control amplasate pe volan la sistemul avansat Honda Connect pe care îl poți accesa oricând cu ajutorul ecranului tactil de pe bord.

Honda CONNECT oferă o conectivitate excelentă pentru a fi în permanență conectat atunci când te afli pe drum prin intermediul Wi-Fi tethering* or Mobile Wi-Fi Router. Ecranul tactil de 7” al sistemului Honda CONNECT poate fi personalizat cu fotografiile tale favorite.

Considerăm că cea mai bună modalitate de a evita coliziunile este să fii cu un pas înainte, motiv pentru care îți oferim tehnologiile noastre Advanced Driver Assistance. Acestea ajută șoferul acționând ca senzori suplimentari, avertizând și reacționând atunci când este necesar.

Siguranța pasagerilor tăi, a celorlalți participanți la trafic și a pietonilor a fost întotdeauna una dintre cerințele fundamentale de design. Iată de ce am echipat noul model Jazz cu o serie de tehnologii avansate, majoritatea dintre acestea fiind dotate standard în cadrul gamei.

SUPORT TABLETĂ
Pentru ca pasagerii tăi să nu se plictisească, puteți adăuga suportul pentru tabletă. Pozițiile diverse ale suportului oferă spațiu confortabil pentru a viziona un film, pentru a citi e-mailuri sau pentru jocuri.

TAVĂ PORTBAGAJ CU ELEMENTE DESPĂRȚITOARE
Creată perfect după forma portbagajului, tava de portbagaj impermeabilă cu margini ridicate va proteja portbagajul împotriva murdăriei și zgârieturilor.

Pachetul îți scoate în evidență automobilul cu elemente de crom pentru un plus de eleganță. Include o decorație inferioară față, o decorație a hayonului și decorații pentru geamuri.

Pachetul reprezintă o colecție de accesorii proiectate cu stil pentru a-ți proteja mașina de zgârieturi, noroi și nisip. Include praguri uși, bandouri tampon pentru bară față și spate, bandouri laterale, apărătoare noroi față și spate.

CULORI DISPONIBILE
CRYSTAL BLACK PEARL
My title
My Subtitle
BRILLIANT SPORTY BLUE METALLIC
My title
My Subtitle
TINTED SILVER METALLIC
My title
My Subtitle
MILANO RED
My title
My Subtitle
ALABASTER SILVER METALLIC
My title
My Subtitle
WHITE ORCHID PEARL
My title
My Subtitle
SUNSET ORANGE II
My title
My Subtitle