fbpx

Inspectia Tehnica Periodica – ITP

Inspectia tehnica periodica (ITP) Honda Nord este o verificare tehnica periodica si obligatorie a autoturismului sau a motocicletei Honda care atesta capacitatea vehiculului de a participa in conditii de siguranta la trafic si presupune: verificarea nivelului de poluare, a sigurantei rutiere, a dotarii si a categoriei de folosinta a autoturismului.

Efectuarea ITP-ului nu este si nici nu trebuie sa fie o problema, statia noastra ITP autorizata RAR a va asteapta cu intreaga gama de servicii.

Care sunt documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice?

Cartea de identitate a vehiculului (CIV) in original (sau in copie conforma cu originalul, pentru masinile achizitionate in leasing)

Certificat de inmatriculare in original

Asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA)

BI / CI a celui care se prezinta cu vehiculul
Cat dureaza ITP-ul?

Durata estimata pentru o verificare ITP la Honda Nord este de aproximativ o ora.

Ce sancțiuni riscă șoferii care circulă cu ITP-ul expirat?

Conducerea unei mașini care nu are ITP-ul valabil este o contravenție la fel de gravă precum circularea cu un autovehicul neînmatriculat. Astfel, șoferii prinși în trafic fără ITP valabil vor fi sancționați prin confiscarea plăcuțelor de înmatriculare, dar și prin amenzi.

În acest caz, mașinile devin nedeplasabile pe drumurile publice, ceea ce înseamnă că vor fi transportate doar pe platformă. De asemenea, în situația descrisă, ITP-ul mașinii se va face doar la RAR și nu la orice stație ITP. Amenzile pentru ITP expirat sunt și ele usturătoare.

Vă rugăm să completați formularul pentru a va programa la ITP

Prin completarea și transmiterea acestui formular, confirmaţi că ați citit și sunteți de acord cu Politica de confidenţialitate Honda Nord

Trimite
Trimite