fbpx

NOUL CB 500 F

NOUL CB 500 F
Go Button
GRAND PRIX RED
My Subtitle
Go Button
PEARL METALLOID WHITE
My Subtitle
Go Button
MAT GUNPOWDER BLACK METALLIC
My Subtitle

Extaz în formă pură

Noul CB500F întruchipează esența a tot ceea ce o motociletă ar trebui să fie. Elementele în exces au fost eliminate, motorul este expus, rezervorul reproiectat este mai ușor și mai încăpător, iar componentele cu greutate mare sunt grupate către centrul motocicletei pentru a oferi o manevrabilitate excepțională. Estetic, design-ul dinamic și agresiv, postura impunătoare și ghidonul lat cu mânere conice evocă cu succes look-ul semnătură StreetFighter.

Performanțe Optime

Noul CB500F este proiectat pentru a oferi o experiență optimă de condus. Motorul puternic în 2 cilindri dezvoltă 48CP și cuplu maxim de 43Nm @ 6500rpm, cu accelerație îmbunătățită. Jantele sunt ușoare, goale în secțiune, iar cadrul de oțel în formă de diamant oferă rigiditate și manevrabilitate optimă. În plus, cu frâna puternică cu 2 pistoni, ambreiajul anti-alunecare și sistemul ABS cu canal dublu, te poți bucura de extazul călătoriei într-un mediu în care ești întotdeauna în control.

Proiectat pentru tine

Senzații tari într-un mediu sigur și confortabil. Noul CB500F este echipat cu un display LCD intuitiv, ce vă oferă toate informatiile de care aveți nevoie în linia dumneavoastră vizuală iar luminile LED oferă atât o prezență puternică la drum, cât și o vizibilitate sporită. În plus, furca telescopică de 41mm și suspensiile spate Pro-link Monoshock cu arcuri pre-încărcate în 5 stadii pot fi ajustate ușor pentru a beneficia de confort, indiferent de circumstanțe.