fbpx

NOUL CB 500 X

NOUL CB 500 X
Go Button
MATT GUNPOWDER BLACK METALLIC
My Subtitle
Go Button
PEARL METALLOID WHITE
My Subtitle
Go Button
GRAND PRIX RED
My Subtitle

Aventura începe

Inspirat de Africa Twin, noul CB500X este o motocicletă pentru cuceritorii de drumuri, ce îmbină liniile neîmblânzite cu o postură agresivă și o cursă plină de confort. Modelul este propulsat de un motor puternic, agil și eficient, perfect pentru explorare, cu 47 CP și cuplu maxim de 43 Nm @ 6500 rpm, cu acceleratie imbunatatita. Înălțimea până la șa este de 830 mm, oferind o poziție relaxată cu vizibilitate și control excelente.

Libertate deplină

Proiectat pentru a face față oricărui tip de teren, noul CB500X este echipat cu o roată față mărită la 19″, gardă la sol îmbunătățită pentru teren accidentat, cadru-diamant de oțel, ghidon cu flexibilitate mărită pentru manevrabilitate și u-turns, iar componentele grele sunt grupate către centru pentru o manevrabilitate excepțională. Modificările nu sunt însă doar de design; cu o suită modernă de tehnologii cum ar fi, printre altele: ambreiajul anti-alunecare, pentru tracțiune sporită chiar și la frânare, frână puternică cu 2 pistoni și ABS cu dublu canal. Rezultatul este un vehicul care te poate duce oricând acolo unde vrei să ajungi.

Proiectat pentru tine

Aventura și extazul nu exclud neapărat confortul. Noul CB500X oferă o postură confortabilă de condus, iar furca telescopică de 41mm și suspensia spate Pro-link Monoshock, optime pentru teren accidentat, sunt ajustabile pentru încărcare. Deasupra ghidonului cu mânere conice pentru manevrabilitate se află un Display LCD intuitiv, ce proiectează toate informațiile de care ai nevoie direct în linia ta vizuală. Iluminare full-LED oferă o prezență premium, remarcabilă, dar în același timp ofera și o vizibilitate sporită, iar în spatele motocicletei, stopurile de urgență automate vă vor proteja în cazul unei frânări neașteptate. Nu în ultimul rând. sistemele premium Honda Ignition Security System anti-furt, încuietorile consolidate și cilindrii de cheie fortificați vă vor ține motocicleta în siguranță.