fbpx

NOUL CBR 650 R

NOUL CBR 650 R
Go Button
MATT GUNPOWDER BLACK METALLIC
My Subtitle
Go Button
GRAND PRIX RED
My Subtitle

Adrenalină în formă pură

Inspirat de Honda Fireblade (CBR 1000RR), CBR650R este o motocicletă pentru competitorii înăscuți, ce cultivă ADN-ul Honda de curse și dezvoltă performanțe ultra-fine, agresive și feroce, cu cuplu excepțional. Scărițele și ghidonul au fost repoziționate pentru a oferi poziția optimă la accelerare, decelerare și viraje, iar greutatea roții față a fost redistribuită pentru a optimiza capabilitățile de viraj. Sunetul cutremurător al motorului, și el recalibrat, va stârni emoții puternice în timp ce înfrunți drumuri șerpuite.

Putere dezlănțuită

Cu performanțele monstruoase ale motorul de 4 cilindrii DOHC cu 16 valve ce dezvoltă 94 CP, 65 Nm cuplu și rotații maxime de 12,000 rpm, Honda CBR650R este lider de clasă în raportul putere/greutate. Ambreiajul anti-alunecare oferă asistență la accelerare și sustine decelerarea rapida, iar funcția „Selectable Torque Cntrol” menține tracțiunea roții spate. Rezultatul este o motocicletă cu care ești liber să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat – goana prin următorul set de curbe.

Proiectat pentru tine

Performanțe puternice înseamnă specificații pe măsură. Noul CB650R este dotat cu iluminare premium full-LED ce invocă spiritul CBR1000RR Fireblade. Sistemul ABS cu dublu canal, frâna față hidraulică cu etrier dual-piston și cea spate etrier mono-piston asigură un control performant indiferent de condițiile de vreme. În plus, furca inversată Showa SFF USD de 41mm oferă un răspuns suplu și o aderență de excepție, iar în cazul opririlor neașteptate, semnalul luminos al frânei de urgență vă va veni în ajutor. Nu în ultimul rând, instrumentele LCD inspirate din sport oferă informațiile necesare de condus, inclusiv indicatoarele Gear Position și Shift Up.