Honda Civic 5D

EXTERIOR

Distinctiv în mod incontestabil , elegant și sportiv fără nici o îndoială , design-ul contemporan al noului Civic reprezintă un amestec de linii dramatice , sculpturale și curbe atletice și line. Honda Civic 5D este o mașină concepută să atragă atenția și, esențial , un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune .

SIMTITI-VA BINE IN INTERIOR

Fiecare element al designului a fost studiat cu mare atentie de la modul in care butoanele de comanda arata si se simt, la suportul si confortul oferite de scaunele profilate. In definitiv, obiectivul este ca fiecare calatorie, indiferent de cat de lunga ar fi, sa fie o bucurie. Fiecare persoana doreste sa isi protejeze familia si nimeni nu intelege acest lucru mai bine decat noi, motiv pentru care puteti beneficia de siguranta si liniste, folosind cele mai avansate tehnologii. Tehnologiile noului Civic conlucreaza ca toti pasagerii pe care-i poarta sa fie mult mai in siguranta .

Cu Noua Honda Civic tragerea franei de mana e istorie. Honda Civic 5D  dispune de o frana de mana electrica ce se  activeaza prin apasarea unui buton.

CIVIC 5D 1.0 VTEC TURBO 6M/T
Specificatii si Pret
CIVIC 5D 1.5 VTEC TURBO 6M/T
Specificatii si Pret
CIVIC 5D 1.5 VTEC TURBO CVT
Specificatii si Pret
CIVIC 5D 1.0 VTEC TURBO CVT
Specificatii si Pret