Noul Civic Sedan

Noul tau CIVIC

Gandire curajoasa, Solutii Indraznete.

Stilul avansat 

Cu un ADN sportiv și complet reproiectat , cu un design modern , cea de-a 10 generație Honda Civic reflectă spiritual inovativ și misiunea pe care ne-am asumat-o pentru atingerea excelenței tehnice , adresată călătoriilor urbane , cât și celor extra-urbane. Rezultatul este o mașină creata cu o personalitate unică și un spirit sportiv , iar liniile exterioare o transformă într-o mașină care se face remarcată în trafic.
Interiorul noului Civic Sedan este realizat din materiale de calitate superioara și totul este proiectat astfel încât comenzile să fie intuitive și poziționate la îndemână conducătorului auto. Mai presus de toate , este o mașină construită în jurul unei componente vitale : TU .

 

Simta-te parte din noul tau Civic !

Interiorul spațios al noului Civic Sedan te înconjoară cu calitate și confort , scaune bine conturate și un bord vast și cuprinzător. Ne dorim să te bucuri de fiecare drum parcurs , astfel că ți-am creat mediul perfect ce îți conferă un real sentiment de conectare cu mașină . În plus , că să fii în siguranță , în versiunea standard , Civic Sedan pune la dispoziția doritorilor sistemul Honda Sensing , care reprezintă una dintre cele mai avansate suite de tehnologii pentru siguranță .
Bucură-te de drumul tău spre viitor !