Honda Civic Type R

Aggressive& Powerful New Design


Honda Civic Type-R este cea mai mare versiune de performanta a Honda Civic. Acesta dispune de un corp luminat si rigidizat , motor special reglat , franele si sasiul modernizate. Rosu , este de asemeneaza , utilizat in interior pentru a da o distinctie sportiva speciala si pentru a-l separa de alte modele Honda.

Linii agresive, performanta pe masura.

Designul celui mai puternic Civic Type-R transmite perfect caracterul vulcanic al masinii. Kitul de caroserie agresiv are si un important rol aerodinamic, crescand apasarea la viteze mari. Tot in acest sens, Civic Type-R dispune de o podea plata, iar in spate se fac remarcate atat difuzorul de la baza spoilerului cat si aripa deportanta masiva.

În plus, noul model dispune de trei moduri de condus, care alterează setările de bază în ceea ce privește suspensia și direcția. Ele sunt Confort, cel destinat șofatului în condiții obișnuite, Sport, care dă mașinii o aură mai agresivă din toate punctele de vedere, și un mod extrem R+. Cel din urmă transformă mașina într-o bestie greu de stăpânit pe șosea și este recomandat doar dacă ai de gând să testezi mașina pe circuit.

Afla oferta noastra de pret
Descarca