Honda CR-V

Design Exterior

INDRAZNET SI DISTINS

Noul model CR-V are o forma reala si puternica ce este scoasa in evidenta de grila indrazneata si dinamica, de farurile aerodinamice si integrate, precum si de jantele aero din aliaj. Asadar, indiferent de locurile in care ajungeti, pe drumuri de munte sau pe autostrada, va veti incadra intotdeauna in peisaj. Liniile fluide ale noului model au fost gandite cu atentie, pentru a accentua designul si pentru a pune in valoare performantele, rezultatul fiind aspectul aerodinamic ce imbunatateste consumul de combustibil.

Va prezentam cea mai avansata cutie automata din lume. Forta si puterea masinii nu stau doar in atributele motorului sau ale sistemului 4WD. De aceea, pentru modelul nostru DIESEL 1.6L, am introdus optiunea unei noi cutii de viteze automate cu 9 trepte.O cutie inteligenta, capabila sa dozeze puterea motorului intr-un rulaj lin si confortabil atunci cand conduci relaxat, dar si forta maxima si reactii instante atunci cand situatia o cere – prin functia Direct Shift.

Design interior

DESIGN DINAMIC

Bine ati venit in refugiul dumneavoastra dupa o zi obositoare. Spatiul interior al modelului CR-V a fost desenat pentru a crea un mediu linistit, rafinat si relaxat. Este un spatiu extrem de placut pentru a calatori, fie ca sunteti sofer sau pasager. Deasemenea, modelul dispune de un sistem de rabatare a banchetei posterioare dintr-o singura miscare prin simpla actionare a unui maner. Acest lucru transforma modelul CR-V intr-un model extrem de versatil ce ramane pe primele locuri ale segmentului SUV compact in ceea ce priveste capacitatea portbagajului.