Honda HR-V

Inca de la prima vedere, noul model Honda HR- V iti inspira un caracter tineresc, purtand linii indraznete precum un coupé, dar pastrand aspectul unui SUV robust. Acest design ofera un sentiment de siguranta, incredere si fiabilitate. Forma contemporana a modelului HR-V atrage privirile si intensifica bataile inimii.

Aspectul robust si profilul sportiv au fost proiectate pentru a-l transforma intr-un autovehicul placut privirii in care vei dori sa fii vazut. Asadar, indiferent de motivul deplasarii, excursii la finalul saptamanii sau intalniri in oras cu prietenii, modelul HR-V este potrivit.

Iti place spatiul-iubesti flexibilitatea

Proiectat pentru a se adapta si pentru a se modifica o data cu viata ta, nu ofera doar spatiu, ci iti ofera un spatiu cuprinzator si util. Scaunele Magice de adapteaza fara efort si pot fi configurate in mai multe modalitati. Deschiderea larga a hayonului si inaltimea redusa de incarcare inseamna de asemenea ca portbagajul este foarte accesibil.

Atunci cand trebuie sa mentii privirea pe carosabil, este foarte bine de stiut ca ai toate elementele la indemana. Am construit habitaclul modelului HR-V in mod intuitiv astfel incat fiecare functie este acolo unde ai nevoie.

Cu noul HR-V poti alege intre propulsorul pe benzina 1.5 i-VTEC de 130CP sau 1.6 i-VTEC de 120CP. Ambele propulsoare sunt disponibile cu transmisie manuala in sase trepte. Toate motorizarile dispun de sistemul Idle Stop, ce opreste motorul atunci cand stationati si de modul ECON care optimizeaza transmisia si motorul, contribuind la reducerea nivelului de noxe pana la 104g/km.

Afla oferta noastra de pret
Descarca