Honda Jazz

Design Exterior


Viata este plina de suprize! Poate fi o excursie cu familia, o fuga la ski cu prietenii sau o vizita la magazinul de mobila pentru o redecorare.

Si noul model Honda Jazz este plin de surprize. Desigur, dispune de aceleasi Scaune Magice si de designul compact pe care toata lumea le cunoaste si le iubeste dar acum este un pic mai mare si mult mai bun decat inainte, asadar indiferent de cat de multe bagaje aveti, noul Jazz este mai mult decat pregatit.

Stilul modern si sportiv nu este doar pentru expozitie. Fiecare aspect al caroseriei a fost regandit pentru a imbunatati performantele aerodinamice. De la linia inalta a geamurilor si panourile laterale pronuntate pana la designul aerisit al barei de protectie si designul ascutit al partii posterioare, fiecare detaliu a fost modelat pentru ca modelul Jazz sa aduca bucurie celor care il conduc.

Design Interior


Stilul incepe din interior

Aseaza-te  la  volanul noului Jazz si te vei simti imediat acasa, mainile tale vor gasi in mod intuitiv comenzile si vei observa ca ecranele au fost proiectate pentru a fi clare si usor de citit. Noul model reuseste sa ofere caracter practic, design inovativ si spatiu de depozitare de top, exista loc pentru orice element de care aveti nevoie in timpul deplasarilor. Asadar,  toata lumea din masina atat soferul cat si pasagerii, beneficiaza de spatiu si confort, bucurandu-se mai mult de calatorie.

Sub capota vei descoperi un motor pe benzina complet nou 1.3L i-VTEC ce dezvolta o putere impresionanta de 120CP, oferind cifre la fel de impresionante in ceea ce priveste nivelul noxelor.