Noul Honda CR-V

Design Exterior


Noua generație a celui mai bine vândut SUV (anii 2013-2016) ridică bariera în ceea ce privește calitatea interiorului, rafinamentul designului exterior și spațiul pentru pasageri. În premieră, modelul va avea opţiunea de a fi comandat cu şapte locuri!     Noul CR-V are un design exterior proaspăt și sofisticat, cu arcuri mai largi, musculare pe roți, contururi mai clare pe capotă și în carcasele din spate, precum și cea mai nouă „faţă” familiară ultimelor modele Honda, inclusiv cu semnătura specifică a farurilor.

Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de peste 1.700 litri (cu scaunele din spate rabatate). De asemenea, a fost proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii convenabile, cum ar fi hayon-ul acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

Agile Handling Assist (AHA)

și sistemul Real Time AWD

Honda Agile Handling Assist (AHA) este montat pentru prima dată pe CR-V. Sistemul răspunde la condițiile de drum asigurând  mai multă siguranță  și un comportament mai previzibil al vehiculului, inclusiv stabilizarea în viraje.

Cea mai recentă tehnologie pentru tracțiune integrală Honda – ‘ Real Time AWD cu Intelligent Control System ™’ – este disponibilă ca opțiune pe noul CR-V. Actualizările software pentru sistemul AWD au ca rezultat posibilitatea de a trimite până la 60% din cuplu la roțile din spate atunci când este necesar, în special în timpul urcării unei pante. Șoferul poate urmări distribuția cuplului printr-un indicator de pe panoul de bord. Prin revizuirile la calibrare, sistemul oferă de asemenea o performanță mai dinamică în viraje prin feedback-ul de la senzorii de viteza și de direcție.

Siguranță

Continuând strategia lansată pe modelul Honda Civic, sistemul de siguranță pasivă ACE  este completat în noul CR-V de suita de tehnologii Honda Sensing de siguranță activă și de asistare a șoferului, instalată standard pe toate variantele de echipare care include Asistența de menținere a benzilor de rulare, Controlul adaptiv al vitezei de croazieră, Avertizarea în caz de coliziune și Sistem de frânare pentru atenuarea coliziunilor.

Noua platformă CR-V încorporează structura caroseriei ACE  de înaltă generație (Advanced Compatibility Engineering), care utilizează o rețea interconectată de cadre frontale pentru a absorbi și a deflecta energia dintr-o coliziune frontală. Sistemul Honda nu este conceput doar pentru “autoprotecție”, ci și pentru a minimiza daunele altor vehicule în cazul unei coliziuni frontale prin tehnica de “compatibilitate” care absoarbe energia de impact și o deflectă prin căi multiple de încărcare departe de celula pasagerilor din mașină.

Primele livrări ale noului Honda CR-V în Romania  sunt așteptate în septembrie 2018, disponibile cu un motor pe benzină de 1,5 litri VTEC TURBO.

Afla oferta noastra de pret
Descarca