Program Rabla 2020

Modele eligibile

Civic 5D

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*

Elegant și sportiv, cu un design contemporan, noul Civic 5D este proiectat pentru dinamică și pasiune. Bucură-te de motorul supraalimentat, pe benzină de 1.5 litri VTEC Turbo și 182CP, disponibil atât cu transmisie manuală, cât și cu transmisie automată (CVT).

Civic Sedan

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*

Elegant și sportiv, design-ul contemporan al noului Civic este perfect proporționat, cu o combinație unică de linii dramatice și curbe netede ce-l fac ușor de remarcat în trafic. Motorul pe benzină 1.5 i-VTEC TURBO dezvoltă 182 CP, iar interiorul spațios, te înconjoară cu materiale confortabile, plăcute la atingere.

HR-V

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul HR-V îmbină liniile unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce. Fiecare detaliu conferă un aspect elegant, fluid dar robust. Honda HR-V a fost proiectat să fie parte din viața ta.

CR-V Hybrid

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*
Valoare Eco BONUS 2.500 RON*

Propulsat de tehnologia hibridă i-MMD, CR-V Hybrid îmbină un motor ultra-eficient de 2.0 litri pe benzină cu doua motoare electrice, unul propulsor și unul generator, care îi permite să funcționeze în 3 moduri: pe benzină, electric sau hibrid. Un condus dinamic și silențios, cu emisii și consum reduse, toate fără opriri și fără cabluri de încărcare.

Vă rugăm să completaţi acest formular şi un consultant va răspunde solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Prin completarea și transmiterea acestui formular, confirmaţi că ați citit și sunteți de acord cu Politica de confidenţialitate Honda Nord

Sunt de acord

TRIMITE
TRIMITE